Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zimne dni proponuje pyszne kotleciki o smaku i zapachu czosnku
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10725
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6174
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13065
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4817
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10725
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6174
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13065
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4817
Składniki
1. Ryż gotujemy w osolonej wodzie. 2. Mięso przekładamy do miski, wbijamy jajko, dodajemy sól oraz majeranek. 3. Następnie dodajemy ser starty na tarce o dużych oczach oraz pokrojoną paprykę i ogórki. 4. Na koniec mięso łączymy z ryżem, wyrabiamy i robimy kotleciki.
5. Panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju. 6. Po usmażeniu układamy w naczyniu i polewamy rozgrzanym sosem z płatkami czosnku.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.