Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zimne dni proponuje pyszne kotleciki o smaku i zapachu czosnku
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30974
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3663
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5024
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30974
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3663
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5024
Składniki
1. Ryż gotujemy w osolonej wodzie. 2. Mięso przekładamy do miski, wbijamy jajko, dodajemy sól oraz majeranek. 3. Następnie dodajemy ser starty na tarce o dużych oczach oraz pokrojoną paprykę i ogórki. 4. Na koniec mięso łączymy z ryżem, wyrabiamy i robimy kotleciki.
5. Panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju. 6. Po usmażeniu układamy w naczyniu i polewamy rozgrzanym sosem z płatkami czosnku.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.