Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne kotlety mielone są najlepsze, ale czasem można je urozmaicić. Tym razem wersja z suszonymi pomidorami w środku.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10480
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6039
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12900
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4648
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10480
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6039
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12900
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4648
Składniki
Cebulę pokroić w prążki, przyrumienić na patelni, posolić. Zmielić mięso, cebulę oraz 3 duże ząbki czosnku. Do mięsa dodać jajka i bułkę tartą do uzyskania pożądanej konsystencji. Doprawić do smaku solą,pieprzem i słodką papryką. Z mięsa uformować płaskie placuszki, na wierzch każdego położyć cząstkę suszonego pomidora i zamknąć. Obtoczyć w bułce tartej i smażyć z obu stron aż będą gotowe. Kotlety pachnące czosnkiem i suszonymi pomidorami - pycha.