Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne kotlety na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10735
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6178
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13068
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4819
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10735
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6178
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13068
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4819
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować na sypko, wbić jajko, wsypać starty ser, kurkumę i przyprawić do smaku. Dokładnie wymieszać, formować na dłoni kotlety, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Podawać na ciepło z ulubiona surówką.