Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe smażone w cieście. Mięso wychodzi idealnie kruche, soczyste i delikatne. Wszystko za sprawą sekretnego składnika, jakim jest majonez. Dzięki temu schabu nie trzeba wcześniej moczyć w mleku i cebuli. Wypróbujcie ten przepis, a nie pożałujecie.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19882
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 489
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 506
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6918
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243138
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19882
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 489
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 506
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6918
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243138
Składniki
Schab pokrój w plastry i rozbij tłuczkiem. Kotlety oprósz z dwóch stron solą i pieprzem.
Do miski wbij jajka. Dodaj majonez, skrobię ziemniaczaną, bułkę tartą i przyprawy. Składniki energicznie wymieszaj.
Na patelni rozgrzej smalec. Plastry schabu zanurz w cieście, następnie przełóż na patelnię z roztopionym smalcem. Schabowe w cieście smaż z dwóch stron na złoty kolor.