Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety schabowe z wkładką"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
Składniki
Mięso podziel na plastry, umyj je i cienko rozbij.
Jajko wbij na talerz i rozbełtaj z mlekiem. Dopraw.
Posmaruj każdy plaster mięsa z obu stron pasztetem. Grubość warstwy zależy od upodobań.
Sznycle obtaczaj najpierw w bułce, następnie w jajku i na koniec znów w bułce.
Smaż na rozgrzanym oleju. Podawaj z pieczonymi ziemniaczkami lub frytkami.Źródło: Takie jest życie