Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6966
Polecam.
Odsłon: 116
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5274
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2412
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6966
Polecam.
Odsłon: 116
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5274
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2412
Składniki
Filety kurze rozbijamy lekko i oprószamy solą i pieprzem. Panierujemy w mące, jajku i bułce i smażymy. Na usmażone kotlety układamy pokrojone w księżyce brzoskwinie, posypujemy ostrą papryką, następnie kroimy dwa dość spore plastry żółtego sera i przykrywamy kotlety. Tak przygotowane zapiekamy w piekarniku lub mikrofalówce, aż ser się zrumieni.