Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2126
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 95
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 179
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 173
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2126
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 95
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 179
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 173
Składniki
Filety kurze rozbijamy lekko i oprószamy solą i pieprzem. Panierujemy w mące, jajku i bułce i smażymy. Na usmażone kotlety układamy pokrojone w księżyce brzoskwinie, posypujemy ostrą papryką, następnie kroimy dwa dość spore plastry żółtego sera i przykrywamy kotlety. Tak przygotowane zapiekamy w piekarniku lub mikrofalówce, aż ser się zrumieni.