Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo często jest problem z sałatką do dania głównego. I wtedy wkracza do dz...
Odsłon: 2003
Delikatne mięso z polędwicy uzupełnione warzywami stanowi wyśmienite danie ob...
Odsłon: 71
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1484
Bardzo często jest problem z sałatką do dania głównego. I wtedy wkracza do dz...
Odsłon: 2003
Delikatne mięso z polędwicy uzupełnione warzywami stanowi wyśmienite danie ob...
Odsłon: 71
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1484
Składniki
Filety kurze rozbijamy lekko i oprószamy solą i pieprzem. Panierujemy w mące, jajku i bułce i smażymy. Na usmażone kotlety układamy pokrojone w księżyce brzoskwinie, posypujemy ostrą papryką, następnie kroimy dwa dość spore plastry żółtego sera i przykrywamy kotlety. Tak przygotowane zapiekamy w piekarniku lub mikrofalówce, aż ser się zrumieni.