Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, zachęcam do wypróbowania
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1674
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1471
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1670
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1674
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1471
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1670
Składniki
1. kapustę drobno posiekać, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, odcisnąć, wystudzić, 2. marchew i selera obrać, zetrzeć na grubej tarce, cebule i czosnek posiekać, poddusić na oleju, dodać warzywa oraz umyte, posiekane pieczarki, dusić do miękkości, doprawić solą, pieprzem, sosem sojowym, 3. wymieszać kapustę z pieczarkami, dodać jajko oraz 2 łyżki kaszy manny, odstawić do napęcznienia, doprawić do smaku, 4. z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju, 5. cebulę i czosnek posiekać, poddusić na oleju, dodać pokrojone, obrane ze skórki pomidory pomidory, dusić do miękkości, dodać koncentrat pomidorowy, sos zagęścić mąką, zmiksować, doprawić, 6. kotlety polać sosem, smacznego