Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety nie tylko dla wegetarian. Doskonale smakują z kwaśną śmietaną i pomidorami.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Składniki
Ugotować kaszę w osolonej wodzie. Por pokroić w kosteczkę i przysmażyć lekko na niewielkiej ilości oleju. Lekko posolić.
Ser camembert pokroić w kostkę. Ser biały rozkruszyć. Dodać jajka i całość dokładnie wymieszać.
Do masy serowej dodać przestudzoną kaszę. Dodać por i posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Z masy uformować kotlety. Obtoczyć w płatkach owsianych. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.