Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety nie tylko dla wegetarian. Doskonale smakują z kwaśną śmietaną i pomidorami.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1947
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2613
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1947
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2613
Składniki
Ugotować kaszę w osolonej wodzie. Por pokroić w kosteczkę i przysmażyć lekko na niewielkiej ilości oleju. Lekko posolić.
Ser camembert pokroić w kostkę. Ser biały rozkruszyć. Dodać jajka i całość dokładnie wymieszać.
Do masy serowej dodać przestudzoną kaszę. Dodać por i posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Z masy uformować kotlety. Obtoczyć w płatkach owsianych. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.