Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety nie tylko dla wegetarian. Doskonale smakują z kwaśną śmietaną i pomidorami.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 134
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 344
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 69
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 195
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 134
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 344
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 69
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 195
Składniki
Ugotować kaszę w osolonej wodzie. Por pokroić w kosteczkę i przysmażyć lekko na niewielkiej ilości oleju. Lekko posolić.
Ser camembert pokroić w kostkę. Ser biały rozkruszyć. Dodać jajka i całość dokładnie wymieszać.
Do masy serowej dodać przestudzoną kaszę. Dodać por i posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Z masy uformować kotlety. Obtoczyć w płatkach owsianych. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.