Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na ciepło i na zimno,
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 84
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 81
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 781
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 84
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 81
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 781
Składniki
Ugotować kaszę w osolonej wodzie, do miękkości. Ostudzić
Cebulę obrać i pokroić w talarki, zrumienić na patelni.
Połowę kaszy, twaróg, cebulę przepuścić przez maszynkę lub rozdrobnić w blenderze. Czosnek przecisnąć przez praskę i utrzeć z 1 łyżeczką soli.
Do zmielonej masy dodać pozostałą kaszę, jajko, mąkę i czosnek. Doprawić solą i pieprzem. Doprawić majerankiem.
Formować kotleciki, panierować w bułce lub otrębach, smażyć na małym ogniu,