Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17769
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1858
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15553
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7143
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17769
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1858
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15553
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7143
Składniki
Marchew zetrzyj na tarce z dużymi oczkami.
Podlej szklanką wody,dodaj masło i gotuj do miękkości.
Cebulę drobno pokrój i zeszklij na patelni.
Marchew dobrze odcedź,dodaj cebulę,jajka,bułkę tartą,przyprawy.Wymieszaj.
Masa musi być na tyle gęsta,aby dało się formować z niej małe kotleciki( ewentualnie dodaj jeszcze bułki).Kotlety obtocz w mące i smaż na złoty kolor.