Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Składniki
Marchew zetrzyj na tarce z dużymi oczkami.
Podlej szklanką wody,dodaj masło i gotuj do miękkości.
Cebulę drobno pokrój i zeszklij na patelni.
Marchew dobrze odcedź,dodaj cebulę,jajka,bułkę tartą,przyprawy.Wymieszaj.
Masa musi być na tyle gęsta,aby dało się formować z niej małe kotleciki( ewentualnie dodaj jeszcze bułki).Kotlety obtocz w mące i smaż na złoty kolor.