Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe na piątkowy obiad, ale nie tylko. Sprawdza się również na świątecznym stole. Jeśli znudziły się nam panierowane filety, to takie kotleciki będą ciekawą odmianą. Idealne do rybnych burgerów.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 834
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8224
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13080
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 421
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 136
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2261
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 834
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8224
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13080
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 421
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 136
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2261
Składniki
Bułkę tartą, otręby i suszone warzywa namaczamy w bulionie. Rybę rozdrabniamy (najlepiej widelcem), dodajemy jajko, czosnek przeciśnięty przez praskę, drobno posiekaną cebulkę oraz powstałą masę z bułki, otrąb i suszonych warzyw i dokładnie mieszamy (całość najlepiej zmiksować). Następnie dodajemy posiekaną natkę pietruszki i przyprawiamy do smaku. Z masy rybnej formujemy kotlety (małe lub większe według upodobań), obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obu stron na rumiano. Smacznego!