Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 211
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 98
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 211
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 98
Składniki
Pomidory sparz, obierz i pokrój. Dodaj poszatkowaną cebulę, listek laurowy, 2 łyżki masła. Duś 20 minut. Wyjmij listek laurowy, zmiksuj i przypraw.
Z masła, mąki, mleka przygotuj sos beszamelowy i wymieszaj z pomidorami. Wlej trochę bulionu i zagotuj. Przypraw krem, podaj ze śmietaną i groszkiem ptysiowym.Źródło: Kurier TV