Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Krem z serkiem"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1185
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1185
Składniki
Mięso umyj, przełóż do garnka, zalej 3 l wody. Dodaj obraną i pokrojoną w paski marchewkę. Gotuj 15 minut. Dołóż pokrojone w kostkę ziemniaki i posiekaną cebulę. Gotuj 20 minut na małym ogniu.
Wszystko zmiksuj przy pomocy blendera. Dodaj serek topiony. Mieszając, podgrzewaj, aż serek całkiem się rozpuści.
Do zupy dodaj pokrojone w kostkę pomidory, paprykę i bazylię. Dopraw do smaku. Przelej na talerze i podawaj na ciepło.
<strong>Magdalena Tabaczyk z Kępic</strong>Źródło: Super TV