Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne krokiety od lat robionew moim domu ciesza sie duzym powodzeniem
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1108
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 300
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1108
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 300
Składniki
Zacznij od usmazenia nalesnikow , powinny byc delikatne i cieniutkie. Przygotuj farsz kapuste zalez wrzatkiem, odcedz i pokroj. Grzyby ugotuj w malym garczku po ugotowaniu posiekaj. W miedzy czasie pokroj cebule w kostke i podsmaz na zloto. Wszystkie skladniki farszu pomieszaj dopraw sola i pieprezm do samaku.
Na nalesniki na srodek naloz farsz i zawijaj po zwinieciu nalesnika obtocz go w mace i jajku a nastepnie w bylce tarce i tak opanierowane przeloz na goracy olej. Usmaz z obu stron i gotowe:)