Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i troszkę inne.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 359
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 159
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 359
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 159
Składniki
Usmażyć naleśniki z podanych składników.
Kapustę poszatkować, wrzucić na wrzątek i gotować, aż będzie miękka.
Na oleju podsmażyć pokrojoną cebulę, dodać pokrojone pieczarki, chwilę smażyć i na koniec dodać zmielone mięso z kurczaka .Dusić pod przykryciem. Odcedzoną kapustę , dodać do pieczarek i dokładnie wymieszać. Farsz doprawić solą, pieprzem i ostrą papryką.
Naleśniki posmarować farszem i zawinąć. Podawać z czerwonym barszczykiem. SMACZNEGO!
Krokiety można obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce tartej i podsmażyć na oleju.