Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne krokiety z mięsem
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Składniki na naleśniki mieszam ze sobą dokładnie by nie powstały grudki. Naleśniki smażyć na oleju. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Czosnek przecisnąć przez praskę. Cebulę i czosnek zrumienić na oleju, dodać mięso, przyprawy i przesmażyć. Do przestudzonego mięsa wbić jajka, wsypać bułkę tartą, doprawić do smaku. Mięso nakładać na naleśniki i zwijać krokiety. Każdego panierować w jajku i bułce tartej, smażyć na oleju na rumiano z obu stron.