Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne wegetariańskie danie:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ziemniaki ugotować utłuc wystudzić przecisnąć przez praskę,dodać jajko,mąki doprawić wymieszać.Na łyżce oleju usmażyć pokrojoną w kostkę cebulę,starte na tarce pieczarki doprawić wegetą,wystudzić dodać starty ser.
Z masy ziemniaczanej uformować kulki spłaszczyć nałożyć łyżeczkę farszu skleić i uformować krokieta spłaszczyć obtoczyć w bułce i tak do wyczerpania składników.Usmażyć na oleju odsączyć na papierowym ręczniku nadmiar oleju.Podałam z sosem z maślaków.