Porady Domowe I Nie Tylko... -Ciasta piec zawsze w nagrzanym piekarniku -aby na ugotowanym budyniu nie zrobił się "kożuch" przykryć naczynie folią aluminiową -aby przy krojeniu cenuli nie płakać zanurzać nóż w zimnek wodzie -aby nic nie wykipiało położyć na naczyniu drewnianą rzecz np. Łyżkę -aby banany były dłużej świeże owinąć ogonki folią aluminiową lub folią spożywczą -do ciast lepiej nadaje się cukier puder niż kryształ
Komentarze do przepisu (0)
Ostatnio komentowane przepisy
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 873
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Dla dzieci
- Nabiał
- Jajka
- Orzechy
- Nerkowce
- Włoskie
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 2744
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3215
Ostatnio komentowane przepisy
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 873
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Dla dzieci
- Nabiał
- Jajka
- Orzechy
- Nerkowce
- Włoskie
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 2744
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3215
Składniki
Wasze zdjęcia do przepisu