Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kukurydziane bezglutenowe pancakesy"
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 481
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 198
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 481
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 198
Składniki
Mąkę kukurydzianą połącz z wodą, dodaj maślankę i rozbełtane jajka. Mąkę ryżową wymieszaj z proszkiem do pieczenia, solą i sodą. Wymieszaj z masą z mąki kukurydzianej. Dodaj olej. Naleśniki smaż na patelni bez tłuszczu na złoty kolor. Podawaj obsypane cukrem pudrem i owocami.
Czas przygotowania: 20 minut. Poziom: średni.Źródło: TV14