Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kulebiak z pstrągiem"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1282
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 466
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3451
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1052
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1282
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 466
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3451
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1052
Składniki
Pstrągi wyfiletuj, skrop cytryną. Wstaw do lodówki. Koperek posiekaj razem z obraną cebulą. Grzyby dokładnie oczyść i potnij na mniejsze kawałki. Na rozgrzanym oleju podsmaż najpierw cebulę, nas tępnie dorzuć kurki. Dolej śmietanę i wymieszaj. Ciasto francuskie podziel na pół i rozwałkuj. Na każdej części ułóż filet oraz porcję grzybów. Posyp koperkiem. Zwiń całość w rulony, a brzegi zlep. Wierzch posmaruj jajkiem. Piecz kulebiak pół godziny w piekarniku rozgrzanym do 180oC. Gotowe danie podawaj z ulubioną surówką.
<strong>Czas przygotowania: 60 min Ilość kalorii na 1 porcję: 370 Stopień trudności: średnie</strong>Źródło: Telemax