Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kulebiak z pstrągiem"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13625
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1561
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15062
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6183
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13625
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1561
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15062
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6183
Składniki
Pstrągi wyfiletuj, skrop cytryną. Wstaw do lodówki. Koperek posiekaj razem z obraną cebulą. Grzyby dokładnie oczyść i potnij na mniejsze kawałki. Na rozgrzanym oleju podsmaż najpierw cebulę, nas tępnie dorzuć kurki. Dolej śmietanę i wymieszaj. Ciasto francuskie podziel na pół i rozwałkuj. Na każdej części ułóż filet oraz porcję grzybów. Posyp koperkiem. Zwiń całość w rulony, a brzegi zlep. Wierzch posmaruj jajkiem. Piecz kulebiak pół godziny w piekarniku rozgrzanym do 180oC. Gotowe danie podawaj z ulubioną surówką.
<strong>Czas przygotowania: 60 min Ilość kalorii na 1 porcję: 370 Stopień trudności: średnie</strong>Źródło: Telemax