Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tego kurczaka zrobił dla mnie mój mąz na moje imieniny.Grzech było by się nie pochwalic.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Składniki
Kurczaka oddzielamy od porcji rosołowej,tak aby w kólko było samo mięsko.Mięso mielone robimy jak na kotlety mielone,dodajemy posiekana surową wątróbkę i posiekana pietruszke,przyprawiamy.Mięso mielone dokładnie mieszamy, faszerujemy nim kurczaka.Spinamy wykałaczkami ''dziure'' w kurczaku tak aby farsz nie wypadł.Kurczaka posypac przyprawa do kurczaka i skropic olejem.Piec 1 godz w 200stC