Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak na brokułowej pierzynce :)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 71
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 239
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2840
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 71
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 239
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2840
Składniki
Filety obtłuc na cienkie kotlety, doprawić solą, pieprzem i papryką. Każdy kotlet maczamy w mleku, obtaczamy w bułce i smażymy jak zawsze.
Brokuła dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie przez kilka minut (tak, żeby nie był za miękki). Masło roztapiamy na patelni. Czosnek drobno siekamy. Blendujemy brokuł z czosnkiem i masłem.