Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak na brokułowej pierzynce :)
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 237
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 78
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 90
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 237
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 78
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 90
Składniki
Filety obtłuc na cienkie kotlety, doprawić solą, pieprzem i papryką. Każdy kotlet maczamy w mleku, obtaczamy w bułce i smażymy jak zawsze.
Brokuła dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie przez kilka minut (tak, żeby nie był za miękki). Masło roztapiamy na patelni. Czosnek drobno siekamy. Blendujemy brokuł z czosnkiem i masłem.