Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i smacznie, można oczywiście wykorzystać mięso z piersi kurczaka albo udka, co kto lubi i ma akurat w lodówce
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2754
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1279
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 733
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 81
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2754
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1279
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 733
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 81
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w kostkę, podsmażyć na odrobinie oleju, przełożyć do garnka, zalać gorącą wodą, posolić, dodać czosnek, dusić na małym ogniu, 2. pieczarki umyć, obrać, pokroić, na oleju podsmażyć cebulę, dodać pieczarki, podsmażyć chwile, 3. jak mięsko będzie już prawie miękkie dodać pieczarki, następnie koncentrat, zaprawić mąką, pogotować jeszcze chwile, dodać pieprz, oregano i na końcu oliwki, 4. podawać z ryżem lub makaronem, smacznego