Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i smacznie, można oczywiście wykorzystać mięso z piersi kurczaka albo udka, co kto lubi i ma akurat w lodówce
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 251
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1001
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4070
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 251
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1001
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4070
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w kostkę, podsmażyć na odrobinie oleju, przełożyć do garnka, zalać gorącą wodą, posolić, dodać czosnek, dusić na małym ogniu, 2. pieczarki umyć, obrać, pokroić, na oleju podsmażyć cebulę, dodać pieczarki, podsmażyć chwile, 3. jak mięsko będzie już prawie miękkie dodać pieczarki, następnie koncentrat, zaprawić mąką, pogotować jeszcze chwile, dodać pieprz, oregano i na końcu oliwki, 4. podawać z ryżem lub makaronem, smacznego