Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, efektowne danie, które z pewnością zachwyci niejedno podniebienie
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2127
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 11251
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 101
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2127
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 11251
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 101
Składniki
Mięso podzielić na części, włożyć do naczynia żaroodpornego, wsypać zupy w proszku, zalać śmietaną, wstawić do piekarnika na 45 minut na 100 stopni. Podawać z kaszą lub ryżem.