Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak ja to lubię! Nawet powiem więcej, ubóstwiam. Kilka losowych produktów i myśl…Kreatywne gotowanie, nieoczywiste połączenie produktów, kuchnia fusion, domeną moją.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Składniki
Filety kroimy w kostkę. Podobnie ziemniaki. Marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach. Por kroimy w piórka. Brokuł sparzamy. Pieczarki oczyszczamy, większe kroimy w ćwiartki. Na rozgrzany tłuszcz wrzucamy ziemniaki, pieczarki i por. Chwilę później dodajemy mięso, dusimy przez 5 min pod przykryciem. Marchew po kilku chwilach. Bulion warzywny mieszamy z serową omastą (czeskim sosem). Pod koniec dodajemy brokuł. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Dekorujemy posiekanym szczypiorem.