Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zapraszamy na kurczaka w sosie śmietanowym z papryką konserwową. Smacznego!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5676
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1140
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12266
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5177
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1559
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5676
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1140
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12266
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5177
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1559
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy na plastry, rozbijamy tłuczkiem i przyprawiamy przyprawą do mięsa Następnie kurczaka obtaczamy w mące pszennej Kurczaka smażymy na oleju Paprykę konserwową kroimy w kostkę
Mięso oraz paprykę konserwową przekładamy do garnka i zalewamy śmietanką, dodajemy 7 łyżek zalewy z papryki, całość mieszamy Gotujemy na wolnym ogniu około 30 minut Danie podajemy z ugotowanymi ziemniakami