Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zapraszamy na kurczaka w sosie śmietanowym z papryką konserwową. Smacznego!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5627
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28224
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 71
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5627
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28224
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 71
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy na plastry, rozbijamy tłuczkiem i przyprawiamy przyprawą do mięsa Następnie kurczaka obtaczamy w mące pszennej Kurczaka smażymy na oleju Paprykę konserwową kroimy w kostkę
Mięso oraz paprykę konserwową przekładamy do garnka i zalewamy śmietanką, dodajemy 7 łyżek zalewy z papryki, całość mieszamy Gotujemy na wolnym ogniu około 30 minut Danie podajemy z ugotowanymi ziemniakami