Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zapraszamy na kurczaka w sosie śmietanowym z papryką konserwową. Smacznego!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 310
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 935
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 60
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 65
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 310
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 935
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 60
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 65
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy na plastry, rozbijamy tłuczkiem i przyprawiamy przyprawą do mięsa Następnie kurczaka obtaczamy w mące pszennej Kurczaka smażymy na oleju Paprykę konserwową kroimy w kostkę
Mięso oraz paprykę konserwową przekładamy do garnka i zalewamy śmietanką, dodajemy 7 łyżek zalewy z papryki, całość mieszamy Gotujemy na wolnym ogniu około 30 minut Danie podajemy z ugotowanymi ziemniakami