Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kurczak z cebulą duszony w piwie"
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 254
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 135
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 46
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 47
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 254
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 135
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 46
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 47
Składniki
W garnku rozpuść masło. Podsmaż na nim osolone udka. Gdy lekko się przyrumienią, odłóż je na talerz, a wrzuć pokrojoną w plasterki cebulę i posyp ją brązowym cukrem.
Po kilku minutach dodaj liście laurowe, tymianek, musztardę, pieprz i łyżeczkę soli. Całość dokładnie wymieszaj. Ponownie włóż udka i zalej je bulionem.
Od momentu, gdy płyn zacznie wrzeć, gotuj potrawę na małym ogniu ok. 45 minut. Gotową podawaj np. z pieczonymi ziemniaczkami.Źródło: Kurier TV