Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kurczak z czosnkiem"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 94
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 136
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 94
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 136
Składniki
Przepis przysłała Magdalena Sławicka z Dąbrówki
Kawałki kurczaka umyj, osusz, polej olejem. Natrzyj przyprawami i przecierem pomidorowym. Szczelnie przykryj, wstaw do lodówki na 4 godziny.
Kurczaka ułóż na mocno rozgrzanym grillu, piecz do miękkości.
Czas przygotowania 30 min, ilość porcji, 8 cena za porcję 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie