Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35664
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1195
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1753
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5993
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35664
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1195
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1753
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5993
Składniki
Piersi naciąć wzdłuż tak , aby powstała kieszonka , w którą należy wcisnąć ser. Można ( choć nie trzeba ) spiąć wykałaczką.
Mięso przyprawić i posmarować musztardą z obu stron, każdy kawałek ułożyć na przynależnym mu boczku , przykryć drugim plastrem.
Piec w piekarniku lub kombiwrze w temp. 200 st ok. 20 min. - po pierwszych 10 min obrócić całość (razem z boczkiem).
Smacznego górskiego kurcocka.