Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4448
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5899
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12673
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4448
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5899
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12673
Składniki
Piersi naciąć wzdłuż tak , aby powstała kieszonka , w którą należy wcisnąć ser. Można ( choć nie trzeba ) spiąć wykałaczką.
Mięso przyprawić i posmarować musztardą z obu stron, każdy kawałek ułożyć na przynależnym mu boczku , przykryć drugim plastrem.
Piec w piekarniku lub kombiwrze w temp. 200 st ok. 20 min. - po pierwszych 10 min obrócić całość (razem z boczkiem).
Smacznego górskiego kurcocka.