Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, smaczne i do tego mało pracochłonne.
Ostatnio w mojej kuchni powstała cukinia tarta kiszona na zupę, zrobiona na w...
Odsłon: 30
Pokrojone w kawałki zdrowe, jędrne prawdziwki nawleczone na nitce, suszone w...
Odsłon: 117
Przepis dnia
Idealne danie w czasie jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 927
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 256
Deser warstwowy w pucharkach zawsze sprawdza się na imprezach! Chrupiące herb...
Odsłon: 66
Ostatnio w mojej kuchni powstała cukinia tarta kiszona na zupę, zrobiona na w...
Odsłon: 30
Pokrojone w kawałki zdrowe, jędrne prawdziwki nawleczone na nitce, suszone w...
Odsłon: 117
Przepis dnia
Idealne danie w czasie jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 927
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 256
Deser warstwowy w pucharkach zawsze sprawdza się na imprezach! Chrupiące herb...
Odsłon: 66
Składniki
Pałki myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym przyprawiamy przyprawą do kurczaka solą i pieprzem. Odstawiamy na ok. 2 godziny. Po tym czasie układamy w naczyniu żaroodpornym, układamy pomiędzy pokrojoną w piórka cebulę, pomidora pokrojonego w plasterki oraz czosnek w plasterkach. Na wierzch kładziemy margarynę pokrojoną w kostkę. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180C na ok. 60 min. Co jakiś czas podlewamy mięso powstałym wywarem. 5 min przed końcem pieczenia włączamy termoobieg.