Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, smaczne i do tego mało pracochłonne.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35672
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1196
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5997
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35672
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1196
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5997
        
        
                Składniki
Pałki myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym przyprawiamy przyprawą do kurczaka solą i pieprzem. Odstawiamy na ok. 2 godziny. Po tym czasie układamy w naczyniu żaroodpornym, układamy pomiędzy pokrojoną w piórka cebulę, pomidora pokrojonego w plasterki oraz czosnek w plasterkach. Na wierzch kładziemy margarynę pokrojoną w kostkę. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180C na ok. 60 min. Co jakiś czas podlewamy mięso powstałym wywarem. 5 min przed końcem pieczenia włączamy termoobieg.