Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, smaczne i do tego mało pracochłonne.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 820
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5751
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9559
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 266
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 820
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5751
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9559
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 266
Składniki
Pałki myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym przyprawiamy przyprawą do kurczaka solą i pieprzem. Odstawiamy na ok. 2 godziny. Po tym czasie układamy w naczyniu żaroodpornym, układamy pomiędzy pokrojoną w piórka cebulę, pomidora pokrojonego w plasterki oraz czosnek w plasterkach. Na wierzch kładziemy margarynę pokrojoną w kostkę. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180C na ok. 60 min. Co jakiś czas podlewamy mięso powstałym wywarem. 5 min przed końcem pieczenia włączamy termoobieg.