Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kurze udka w sosie pomidorowym"
Pożywne i smaczne danie jednogarnkowe , które smakuje każdemu.
Odsłon: 1079
Mazurek jest bardzo ozdobnym, słodkim ciastem, który w wielu domach zajmuje o...
Odsłon: 1085
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 105
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 1382
Mazurek jest bardzo ozdobnym, słodkim ciastem, który w wielu domach zajmuje o...
Odsłon: 1085
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 105
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 1382
Składniki
Pałki z kurczaka umyj, osusz. W miseczce wymieszaj sok z cytryny, paprykę, majeranek, sól, pieprz. Oblej marynatą mięso, odstaw na dwie godziny do lodówki. Boczek i pieczarki pokrój. Smaż kurczaka na złoty kolor z każdej strony. Podsmaż boczek, grzyby i cebulę.
Pomidory sparz, zdejmij skórki, pokrój. Włóż je do garnka, dodaj koncentrat. Układaj na tym kurczaka, boczek, pieczarki, cebulki. Wsyp przyprawy, duś 30 minut pod przykryciem. Podawaj z ryżem posypane natką.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień
Przepisy Dania główne
Dania główne
Potrawka z kiełbasy i groszku
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Potrawka z kiełbasy i groszku
Bardzo prosta potrawka. Idealna na szybki obiad czy kolację. Może stanowić sa...
Odsłon: 58
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 105