Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Lasagne po bolońsku z mięsem"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5676
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 957
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36967
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 115
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5676
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 957
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36967
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 115
Składniki
Marchewki, cebulę, czosnek i boczek pokrój w kosteczkę. Podsmaż na oliwie. Dołóż mięso i pomidory. Przypraw solą, pieprzem i ziołami. Duś około 35 minut. Pod koniec dodaj koncentrat.
W garnku rozgrzej masło. Oprósz mąką, zasmaż. Dolej bulion i śmietanę. Gotuj, aż sos zgęstnieje. Płaty makaronu przełóż mięsem i sosem. Posyp parmezanem. Piecz ok. 40 minut w 200oC. Udekoruj.Źródło: Naj