Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Lasagne po bolońsku z mięsem"
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 179
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1062
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 60
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 179
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1062
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 60
Składniki
Marchewki, cebulę, czosnek i boczek pokrój w kosteczkę. Podsmaż na oliwie. Dołóż mięso i pomidory. Przypraw solą, pieprzem i ziołami. Duś około 35 minut. Pod koniec dodaj koncentrat.
W garnku rozgrzej masło. Oprósz mąką, zasmaż. Dolej bulion i śmietanę. Gotuj, aż sos zgęstnieje. Płaty makaronu przełóż mięsem i sosem. Posyp parmezanem. Piecz ok. 40 minut w 200oC. Udekoruj.Źródło: Naj