Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Lasagne po bolońsku z mięsem"
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17403
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1088
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6273
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 584
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17403
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1088
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6273
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 584
Składniki
Marchewki, cebulę, czosnek i boczek pokrój w kosteczkę. Podsmaż na oliwie. Dołóż mięso i pomidory. Przypraw solą, pieprzem i ziołami. Duś około 35 minut. Pod koniec dodaj koncentrat.
W garnku rozgrzej masło. Oprósz mąką, zasmaż. Dolej bulion i śmietanę. Gotuj, aż sos zgęstnieje. Płaty makaronu przełóż mięsem i sosem. Posyp parmezanem. Piecz ok. 40 minut w 200oC. Udekoruj.Źródło: Naj