Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszka tortilla w stylu greckim K:451.3 / B:21.4 / T:18.5 / WP:10.2 / F:5.6 / WW:1.2 składniki na 1 osobę
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5315
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34491
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2144
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113809
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5315
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34491
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2144
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113809
Składniki
Czas przygotowania: 10 minut Cebulę, cukinię, paprykę, czosnek pokroić, podsmażyć na oliwie, aż warzywa stracą surowość, doprawić solą, pieprzem ziołami. Jogurt wymieszać z majonezem, czosnkiem granulowanym, ziołami, solą i pieprzem. Placek lawasza rozciąć wzdłuż środkowej krawędzi do polowej. Wyłożyć każdy kwadrat płata następująco: 1/4 płata grillowane warzywa, 1/4 płata ser feta i pokrojone oliwki 1/4 płata sos jogurtowy, 1/4 płata posiekana sałata rzymska i warzywa grillowane (jeśli jeszcze zostały). Zamknąć wrapa i zjeść