Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie, a tak wielu zniewala. Tym razem w wersji mieszanej z białą kiełbasą.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 967
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 819
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 967
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 819
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Składniki
Kiełbasę gotujemy z dodatkiem liści laurowych i ziela angielskiego ( od zimnej wody, około 40 min ). Kiełbasę wyjmujemy, kroimy w talarki. Wodę odcedzamy do garnka, dodajemy pokrojone kapusty. Dusimy na wolnym ogniu. Do czasu, kiedy płynu prawie ubędzie. Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Wszystkie składniki mieszamy, smażymy na wolnym ogniu, doprawiamy solą i pieprzem.