Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie, a tak wielu zniewala. Tym razem w wersji mieszanej z białą kiełbasą.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11965
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1325
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12610
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3855
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11965
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1325
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12610
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3855
Składniki
Kiełbasę gotujemy z dodatkiem liści laurowych i ziela angielskiego ( od zimnej wody, około 40 min ). Kiełbasę wyjmujemy, kroimy w talarki. Wodę odcedzamy do garnka, dodajemy pokrojone kapusty. Dusimy na wolnym ogniu. Do czasu, kiedy płynu prawie ubędzie. Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Wszystkie składniki mieszamy, smażymy na wolnym ogniu, doprawiamy solą i pieprzem.