Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łazanki z duszonym boczkiem"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Kapustę oczyść, poszatkuj, zalej wodą, lekko osól. Ugotuj do miękkości. Odcedź, odciśnij. Boczek pokrój w kostkę, wytop na suchej patelni. Dodaj do kapusty, przypraw vegetą i pieprzem, podduś.
Makaron ugotuj wg instrukcji. Odcedź, dodaj do kapusty, dokładnie wymieszaj.
<strong>Przepis przysłała Irena Pancerz z Wielkiej Wsi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie