Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 897
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 63
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 403
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 142
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 897
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 63
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 403
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 142
Składniki
Kapustę drobno pokroić. Włożyć do garnka zalać wodą, posolić i gotować, aż zmięknie.
Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Pieczarki oczyścić i pokroić w plastry.
Podsmażyć cebulę na oleju, dodać pieczarki i smażyć. Doprawić solą i pieprzem.
Boczek i kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć. Następnie dodać do usmażonych pieczarek.
Miękką kapustę odcedzić i dodać do pozostałych składników i smażyć przez około 15 minut. Doprawić według uznania.
Dodać ugotowany makaron i delikatnie wymieszać.