Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5680
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5680
Składniki
Kapustę drobno pokroić. Włożyć do garnka zalać wodą, posolić i gotować, aż zmięknie.
Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Pieczarki oczyścić i pokroić w plastry.
Podsmażyć cebulę na oleju, dodać pieczarki i smażyć. Doprawić solą i pieprzem.
Boczek i kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć. Następnie dodać do usmażonych pieczarek.
Miękką kapustę odcedzić i dodać do pozostałych składników i smażyć przez około 15 minut. Doprawić według uznania.
Dodać ugotowany makaron i delikatnie wymieszać.