Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię łazanki,te powstały z tzw.odzysku.Wcześniej robiłam gołąbki,została mi kapusta,szkoda wyrzucić..więc ugotowałam do miękkości...a dalej w przepisie. Serdecznie polecam:)
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 31
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 433
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 31
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 433
Składniki
Makaron ugotować wg.przepisu,odcedzić. Ugotowaną kapustę odcisnąć z wody i drobno pokroić. Cebulę pokrojoną w kostkę zrumienić na smalcu,wrzucić kapustę i smażyć 30min.ciągle mieszając by się nie przypaliła,do odparowania resztek wody. Osobno podsmażyć drobno pokrojony schab,wrzucić do kapusty.Na końcu dać makaron,doprawić do smaku przyprawami i zasmażyć przez 5 min.
Smacznego życzę!