Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne leczo z papryki, cebuli i pomidorów z dodatkiem kiełbasy
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1261
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 636
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1363
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1261
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 636
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1363
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, paprykę na spore kawałki, a kiełbasę w plasterki.
W garnku rozgrzać smalec, wrzucić cebulę, kiełbasę i przeciśnięty przez praskę czosnek, smażyć przez 5-6 minut.
Dodać pokrojoną paprykę i smażyć kolejne kilka minut, co jakiś czas mieszając. Doprawić solą i pieprzem, wsypać paprykę w proszku.
Następnie dodać krojone pomidory i gotować na średnim ogniu przez 10-15 minut.