Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne leczo z papryki, cebuli i pomidorów z dodatkiem kiełbasy
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1302
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1302
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, paprykę na spore kawałki, a kiełbasę w plasterki.
W garnku rozgrzać smalec, wrzucić cebulę, kiełbasę i przeciśnięty przez praskę czosnek, smażyć przez 5-6 minut.
Dodać pokrojoną paprykę i smażyć kolejne kilka minut, co jakiś czas mieszając. Doprawić solą i pieprzem, wsypać paprykę w proszku.
Następnie dodać krojone pomidory i gotować na średnim ogniu przez 10-15 minut.