Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Lekki gulasz z fasolką"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 65
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 233
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1442
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 65
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 233
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1442
Składniki
Umyj mięso. Pokrój je w kostkę. Rozgrzej patelnię, wlej 2 łyżki oleju. Podsmaż mięso. Przełóż je do garnka i zalej wodą. Dopraw solą i pieprzem. Duś na małym ogniu ok. 45 minut.
Zblanszuj fasolkę szparagową (czyli włóż do wrzątku na 3 minuty).
Zeszklij na łyżce oleju cebulę, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodaj ugotowaną fasolkę i chwilę smaż. Przełóż fasolkę do ugotowanego mięsa. Duś ok. 7 minut. Podawaj z ziemniaczanym purée albo wiejskim chlebem.Źródło: Olivia