Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny sposób na obiadową łopatkę. Tym razem mocny smak czosnku. Domowy antybiotyk do dzieła !
Popularne pod nazwą akacja drzewo cieszy zapachem swoich delikatnych i zmysło...
Odsłon: 2813
Przepis dnia
Propozycja na pikantnego łososia.
Odsłon: 106
Białka pozostałe z innej potrawy tym razem zużyłam do makaronu swojej roboty....
Odsłon: 77
Bardzo dobra propozycja na danie główne, ponieważ zawiera w sobie zarówno mię...
Odsłon: 96
Babcia Magdy Gessler była Rosjanką, więc kto jak nie polska restauratorka, na...
Odsłon: 43912
Popularne pod nazwą akacja drzewo cieszy zapachem swoich delikatnych i zmysło...
Odsłon: 2813
Przepis dnia
Propozycja na pikantnego łososia.
Odsłon: 106
Białka pozostałe z innej potrawy tym razem zużyłam do makaronu swojej roboty....
Odsłon: 77
Bardzo dobra propozycja na danie główne, ponieważ zawiera w sobie zarówno mię...
Odsłon: 96
Babcia Magdy Gessler była Rosjanką, więc kto jak nie polska restauratorka, na...
Odsłon: 43912
Składniki
Czosnek wycisnąłem do majonezu, wymieszałem a następnie natarłem tym mięso i zostawiłem w lodówce na 12 godzin.
Mięso smażyłem delikatnie przypalając, żeby uzyskać mocniejszy smak sosu. Dorzuciłem cebulę pokrojoną z pióra i dusiłem do miękkości. Doprawiłem wyłącznie solą i pieprzem. Zabieliłem śmietaną. Uzyskałem mocno czosnkowy smak mięsa w czosnkowym sosie.