Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny sposób na obiadową łopatkę. Tym razem mocny smak czosnku. Domowy antybiotyk do dzieła !
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 460
Wilgotne, mocno czekoladowe i bajecznie proste do zrobienia - to ciasto na Wi...
Odsłon: 106
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17474
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 378
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 8693
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 460
Wilgotne, mocno czekoladowe i bajecznie proste do zrobienia - to ciasto na Wi...
Odsłon: 106
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17474
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 378
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 8693
Składniki
Czosnek wycisnąłem do majonezu, wymieszałem a następnie natarłem tym mięso i zostawiłem w lodówce na 12 godzin.
Mięso smażyłem delikatnie przypalając, żeby uzyskać mocniejszy smak sosu. Dorzuciłem cebulę pokrojoną z pióra i dusiłem do miękkości. Doprawiłem wyłącznie solą i pieprzem. Zabieliłem śmietaną. Uzyskałem mocno czosnkowy smak mięsa w czosnkowym sosie.