Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś wyszedł aromatyczny,delikatny i bardzo smaczny:)
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 950
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 429
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15295
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1880
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 950
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 429
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15295
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1880
Składniki
Łososia zaprawić w przyprawach i zostawić na godz.by ryba dobrze przeszła aromatem.
Na spód naczynia żaroodpornego dać 3-4 cieńkie paski masła. Rybę obtoczyć w wiórkach kokosowych i skórą dać na spód naczynia. Piekarnik nagrzać do 180st. włożyć rybę i zapiec do zrumienienia. Obrócić rybę na drugą stronę,posmarować pozostałą marynatą i posypać wiórkami.
Gotową rybę podawać z ugotowanym brokułem i brukselką.
Smacznego życzę!