Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś wyszedł aromatyczny,delikatny i bardzo smaczny:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3839
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 405
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 763
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3839
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 405
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 763
Składniki
Łososia zaprawić w przyprawach i zostawić na godz.by ryba dobrze przeszła aromatem.
Na spód naczynia żaroodpornego dać 3-4 cieńkie paski masła. Rybę obtoczyć w wiórkach kokosowych i skórą dać na spód naczynia. Piekarnik nagrzać do 180st. włożyć rybę i zapiec do zrumienienia. Obrócić rybę na drugą stronę,posmarować pozostałą marynatą i posypać wiórkami.
Gotową rybę podawać z ugotowanym brokułem i brukselką.
Smacznego życzę!