Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś wyszedł aromatyczny,delikatny i bardzo smaczny:)
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 164727
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 322
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 76
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 164727
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 322
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 76
Składniki
Łososia zaprawić w przyprawach i zostawić na godz.by ryba dobrze przeszła aromatem.
Na spód naczynia żaroodpornego dać 3-4 cieńkie paski masła. Rybę obtoczyć w wiórkach kokosowych i skórą dać na spód naczynia. Piekarnik nagrzać do 180st. włożyć rybę i zapiec do zrumienienia. Obrócić rybę na drugą stronę,posmarować pozostałą marynatą i posypać wiórkami.
Gotową rybę podawać z ugotowanym brokułem i brukselką.
Smacznego życzę!