Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś wyszedł aromatyczny,delikatny i bardzo smaczny:)
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2352
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18109
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2067
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2352
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18109
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2067
Składniki
Łososia zaprawić w przyprawach i zostawić na godz.by ryba dobrze przeszła aromatem.
Na spód naczynia żaroodpornego dać 3-4 cieńkie paski masła. Rybę obtoczyć w wiórkach kokosowych i skórą dać na spód naczynia. Piekarnik nagrzać do 180st. włożyć rybę i zapiec do zrumienienia. Obrócić rybę na drugą stronę,posmarować pozostałą marynatą i posypać wiórkami.
Gotową rybę podawać z ugotowanym brokułem i brukselką.
Smacznego życzę!