Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały pomysł na danie główne
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1108
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 170
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2207
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4249
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1108
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 170
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2207
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4249
Składniki
Miękkie masło(trzeba zostawić zmiksować z roztartym z solą czosnkiem i natką pietruszki. Zawinąć je ścisło w folię spożywczą formując rulonik. Włożyć do zamrażarki na 2 h. Łososia przyprawić i skropić sokiem z cytryny. Usmażyć na rozgrzanym maśle po 10 min. z każdej strony. Przed podaniem położyć na łososia plaster masła czosnkowego. Podawać z makaronem i surówką.