Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Łosoś w cieście"
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 180
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1448
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 180
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1448
Składniki
Korzeń pietruszki obierz, umyj i zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Por natnij na krzyż (nie do końca), opłucz i pokrój. Wrzuć warzywa na rozgrzany olej i smaż do czasu, aż zmiękną. Odłóż.
Na tej samej patelni podsmaż rybę doprawioną solą, pieprzem oraz suszoną natką.
Na połowie ciasta rozłóż warzywa i rybę polaną sokiem z cytryny. Pokryj je drugim kawałkiem ciasta i zlep brzegi. Wierzch posmaruj jajkiem, posyp papryką, makiem i siemieniem.
Piecz potrawę około 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 C. Podawaj np. z sosem chrzanowym.Źródło: Telemax