Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś z ananasem i papryką"
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 239
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 239
Składniki
Łososia umyj, osusz. Odetnij skórę. Wyjmij ości, jeśli są. Pokrój na kawałki. Przełóż do miski i przypraw solą i pieprzem. Polej oliwą i kilkoma kroplami soku z limonki. W kuchennym moździerzu rozgnieć ziele angielskie, pieprz, obsyp nimi łososia. Listki kolendry umyj, porwij i dodaj do ryby. Wszystko delikatnie wymieszaj, wstaw rybę do lodówki na 20 minut.
Paprykę, cebulę, ananasa pokrój na kawałki. Na patyczki nabijaj , opiekaj z każdej strony, aż się zarumienią.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień