Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciej i prościej już się nie da - tylko trzy składniki i prawie zero przygotowania. Idealne w sytuacji, kiedy trzeba nakarmić tłumy gości na grillu, a burgery czy inne steki już się przejadły. Łosoś to bardzo zdrowa ryba, a w tym wydaniu na pewno każdemu posmakuje. Pasta harissa pochodzi z Tunezji, można ją dostać w większych supermarketach lub kupić online.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1346
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1808
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 287
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 605
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1346
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1808
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 287
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 605
Składniki
Pastę harissa wymieszać z miodem, posmarować górę filetów, zawinąć w folię i grillować około 10-15 min w zależności od grubości filetów i temperatury grilla. Gotowe! Porada: jeśli nie możesz znaleźć pasty harissa w sklepie, a masz mieszankę przypraw o tej nazwie, to można użyć suchych przypraw i dodać niecałą łyżkę oleju.