Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciej i prościej już się nie da - tylko trzy składniki i prawie zero przygotowania. Idealne w sytuacji, kiedy trzeba nakarmić tłumy gości na grillu, a burgery czy inne steki już się przejadły. Łosoś to bardzo zdrowa ryba, a w tym wydaniu na pewno każdemu posmakuje. Pasta harissa pochodzi z Tunezji, można ją dostać w większych supermarketach lub kupić online.
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12949
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8057
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 320
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 109
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2189
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 739
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12949
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8057
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 320
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 109
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2189
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 739
Składniki
Pastę harissa wymieszać z miodem, posmarować górę filetów, zawinąć w folię i grillować około 10-15 min w zależności od grubości filetów i temperatury grilla. Gotowe! Porada: jeśli nie możesz znaleźć pasty harissa w sklepie, a masz mieszankę przypraw o tej nazwie, to można użyć suchych przypraw i dodać niecałą łyżkę oleju.