Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciej i prościej już się nie da - tylko trzy składniki i prawie zero przygotowania. Idealne w sytuacji, kiedy trzeba nakarmić tłumy gości na grillu, a burgery czy inne steki już się przejadły. Łosoś to bardzo zdrowa ryba, a w tym wydaniu na pewno każdemu posmakuje. Pasta harissa pochodzi z Tunezji, można ją dostać w większych supermarketach lub kupić online.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 153
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4353
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11817
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6749
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5572
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 153
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4353
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11817
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6749
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5572
Składniki
Pastę harissa wymieszać z miodem, posmarować górę filetów, zawinąć w folię i grillować około 10-15 min w zależności od grubości filetów i temperatury grilla. Gotowe! Porada: jeśli nie możesz znaleźć pasty harissa w sklepie, a masz mieszankę przypraw o tej nazwie, to można użyć suchych przypraw i dodać niecałą łyżkę oleju.