Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś z pastą migdałowo-koperkową"
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5840
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 420
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5840
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 420
Składniki
Przygotuj marynatę i polej nią łososia. Umieść rybę na srebrnej folii, skrop cytryną i rozłóż na niej koperek. Zwiń sreberko w paczuszkę. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz około 15 minut.
W tym czasie zblenduj koperek z migdałami, oliwą, solą i pieprzem.
Tak przygotowaną pastą posmaruj upieczonego łososia.
Danie podawaj na przykład z ryżem jaśminowym.Źródło: Kurier TV