Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś z ziemniakami"
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4805
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4805
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Zielony groszek umyj, gotuj w wodzie przez 30 minut. Cytrynę sparz, zetrzyj skórkę, wyciśnij sok. Łososia umyj, osusz, połóż na aluminiowej folii, natrzyj oliwą, sokiem z cytryny, posyp solą. Brzegi folii złącz, połóż na grillu, piecz około 20 minut.
Ziemniaki obierz, umyj, pokrój na grube plastry, gotuj w wodzie przez 15 minut.
Koperek i natkę umyj, posiekaj. Na talerzu ułóż porcję ziemniaków, na nich rybę, posyp koperkiem, natką i skórką z cytryny.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień