Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś zapiekany z kalafiorem"
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 633
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 891
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 454
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 633
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 891
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 454
Składniki
Ziemniaki ugotuj w mundurkach. Później obierz je i pokrój w grube plastry. Kalafior sparz.
Na oliwie zeszklij pokrojoną cebulę z czosnkiem. Dodaj kalafior i dosyp przyprawy.
Rybę umyj i pokrój w grubą kostkę. Polej sokiem z cytryny i odstaw na godzinę do lodówki.
W naczyniu żaroodpornym ułóż warstwę ziemniaków, kalafiora i ryby.
Całość polej śmietaną, posyp startym żółtym serem i piecz około pół godziny w gorącym piekarniku.
<strong>Przepis nadesłała: Elżbieta Staniak</strong>Źródło: Kurier TV