Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Makaron fettuccine"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Składniki
Na patelni rozpuść masło, dodaj pokrojone szalotki, przypraw i smaż pod przykryciem około 10 minut. Dodaj pokrojoną dynię i dopraw gałką muszkatołową. Duś jeszcze 15 minut, dodaj śmietanę, 2 łyżki parmezanu, 2 łyżki posiekanej natki pietruszki, przypraw. Do sosu dodaj ugotowany al dente makaron. Danie podawaj posypane parmezanem.Źródło: Na żywo