Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre na obiad ;)
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 149
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 91
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 149
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 91
Składniki
1.Ugotuj makaron al dente. Duś koncentrat pomidorowy na patelni. Dodaj do smaku Przyprawy w mini kostkach Knorr oraz 100 ml białego wina. Gotuj przez chwilę.
2.Odsącz tuńczyka, dodaj go do sosu. Następnie połącz sos z ugotowanym makaronem. Całość dopraw pieprzem i odrobiną soli do smaku, po czym duś jeszcze przez chwilę.
3.Gotowy makaron podawaj posypany natką pietruszki lub potartym serem.Smacznego :D